Блог

С какво ни помага минерала Карборандит(Карборунд)?

Карборандитът балансира чакрите, успокоява и заземява. Той е главен лечител, който осветява всички области на живота Ви и се свързва с всички чакри, пречиства ума, тялото и духа. Насърчава интуицията и проницателността. Той е мощен стимулатор на жизнеността и е полезен за облекчаване на главоболие, напрежение в очите. Може да помогне за премахване на чувството на депресия, гняв, меланхолия и облекчава стреса. Карборундът подобрява комуникацията, предава мисълта, провежда електрически импулси.

Лечебни свойства
Има свойствата на амулет срещу злини  – предотвратява натрупването на негативната енергия около Вас. Използва се, когато искате да имате спокойно ежедневие. Също така носи със себе си шанс за възстановяване на потока на късмета.

Възстановява загубената енергия – с него дните без мотивация приключват. Когато искате да повишите ежедневната си производителност е добре да го използвате. Жизнеността Ви ще бъде възстановена.

Заглажда човешките отношения – с него се избягват безсмислените спорове и безплоден конфликт на мнения. Може също да получите силата за усещане за умерена дистанция. Препоръчва се и когато искате да преодолеете слабото съзнание на хората.

Има силата да направи чувствата Ви по-ярки  – той е пълен с „енергията на светлината“ и помага за смекчаването на негативните мисли и емоции. Също така е ефективен, когато искате бързо да се излекувате от депресивното си състояние.

Повишава волята – ще Ви даде силна воля, която няма да се счупи. Той е ефективен и когато искате да преодолеете слабостта на сърцето си. Освен това Ви дава смелостта да се сблъсквате с трудностите и да ги решавате успешно. Ще Ви предостави подкрепата, от която имате нужда.

Повърхността му блести в цветовете на дъгата и е много красив! Сиянието на седемте цвята има силата да прогонва злите сили и енергии. Ако се чудите къде да го поставите из къщата си – най-добре е да се сложи във вход(където влиза добра енергия) или от страна на прозореца. Ще бъде полезен като талисман за предотвратяване на инвазия от отрицателна енергия. Също така може да го използвате и на работното си място.

Зодия
Помага най-много на зодия Водолей.

Чакра
Свързва се с всички чакри на човек.

Предоставената информация не е предназначена за замяна на лекарска консултация или заместване на медицинска помощ.

X